spa-beauty-salon-photography-cyprus-16

Spa & Beauty

Primele centre SPA au apărut în 1926 după modelul celui existent în orașul SPA din Belgia, unde bogăția de ape minerale și termale curative i-au permis să devină un model de urmat. Astăzi centrele SPA sunt organizate pe principiile medicinei preventive și curative, cu o gamă largă de proceduri și tratamente de estetică facială și corporală.
Centrul Spa & Beauty vă invită să intrați într-o atmosferă relaxantă și armonioasă. Tratamentele în Centrul Spa & Beauty revigorează și relaxează organismul, stimulează circulația, ard caloriile și remodelează corpul, facilitând scăderea greutății corporale.
Centrul Spa & Beauty vă oferă pe lângă intimitate, discreție și profesionalism, o varietate bogată de tratamente tradiționale și exotice, dintre care amintim hammam-ul, masajul cu pietre fierbinți, un real antidot pentru stresul cotidian. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de tratamente cosmetice la care folosim produse de top.

sopa
Hotel Inter Venus va invita să testați efectele favorabile ale saunei
coaf
HairStyling / Coafor Servicii de cosmetica profesionale, Tratamente faciale, Tratamente faciale de lux, Manichiura, pedichiura si tratamente asociate
man
Salon de masaj și un salon pentru tratamente corporale.
forta
Sala de fitness a hotelului este dotata cu echipamente fitness de ultima generatie.