Restaurante

Într-o ambianţă unică de relaxare , hotelul vă pune la dispoziție două restaurante: Restaurantul Inter și Restaurantul Inter Del Mar, cu două saloane de lux, ce continuă linia de arhitectură şi design a hotelului, îmbinând, totodată, cele mai rafinate specialităţi culinare tradiţionale şi internaţionale, preparate de bucătari experimentaţi, toate dublate de atenţia şi profesionalismul personalului.

 • RESTAURANT-CINA-2
  Restaurantul Inter Del Mar

  Meniul sofisticat și divers îmbină specialități culinare tradiționale și internaționale, preparate de bucătari consacrați, care vor transforma momentul într-o experiență savuroasă unică. Toate se îmbină perfect cu design-ul interior.
 • DSC_0324
  Restaurantul Inter

  Inter este numele celui de al doilea restaurant din cadrul Hotelului Inter, care se remarcă prin eleganță și rafinament. Restaurantul vine în completarea design-ului Inter Venus, oferind o selecție de rețete din gastronomia internațională.
  De asemenea, Hotel Inter Venus vă oferă acces la două baruri. Primul, Lobby Bar, care este situat lângă Restaurantul Inter și Beach Bar.

BAR-LOBBY-2s

Lobby Bar

La apus, vă invităm să vă relaxați într-o atmosferă elegantă, degustând un pahar cu vin. Oferim acces privilegiat la o listă specială de vinuri atent selecționate, pentru momente speciale și dedicate gusturilor rafinate.


beach-bar

Beach Bar

Locul perfect pentru a vă relaxa, Beach Bar-ul este situat pe plajă. Aflându-se alături și foișorul, acesta este locul perfect pentru cocktail-urile de dinainte sau de după cină.