10387035_703775333020008_2569423115265006012_o

Special pentru copii

“Cea mai eficienta educatie pentru un copil consta in joaca lui cu lucruri frumoase “ Platon
Echipa Inter se dedica in crearea unei atmosfere de neuitat. Ne dorim ca timpul petrecut aici sa fie plin de activitati distractive si educative pentru toti copii.
Familiile cu copii beneficiaza de urmatoarele facilitati (in limita disponibilitatii) :

  • Prioritate de cazare mai devreme decât 6:00 pm
  • Baby cott gratuit – la solicitare
  • Scaunel special pentru servit masa in restaurant

– Copiii cu varsta intre 3-5 ani care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita 50% din contravaloarea micului dejun/demipensiunii/pensiunii complete.
– Copiii cu varsta intre 6 ani si 11 ani care stau in orice tip de camera cu parintii si nu solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare dar achita 80% din contravaloarea micului dejun/demipensiunii/pensiunii complete.
– Copiii cu varsta peste 12 ani care stau in orice tip de camera cu parintii, vor achita contravaloarea micului dejun/demipensiunii/pensiunii complete si patul suplimentar.

Acestia se pot bucura de piscina noastra exterioara cu apa de mare, precum si de locul de joaca pe plaja exterioara a hotelului. Inter dispune  de  un Kindergarten, special amenajat cu mobilier pentru copii si jucarii, unde se pot juca sub supravegherea personalului calificat.

ext-YAN

Inter Aviation Charter

Oferim un tip de turism dedicat pasiunilor și gusturilor clienților noștri, la cele mai înalte standarde. Plecând de la considerentul că, fiecare dintre noi este diferit, am creat un serviciu exclusivist.
Prin ofertele inegalabile, menite să deschidă orizontul elitei turistice către alt nivel de experiențe, vă punem la dispoziție servicii de Concierge, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Piloti comandanti experimentati, cu pregatire profesionala deosebita asigura zboruri sigure si eficiente.

 

 

Zboruri directe cu Challenger 300

Bucuresti – Dubai, cu 8 pasageri: 4ore, 55min;
Bucuresti – Londra, cu 8 pasageri: 3ore, 00min;
Bucuresti -Paris, cu 8 pasageri: 2ore, 15min;
Bucuresti -Addis Abba, cu 7 pasageri: 5ore, 40min;
Londra – Dubai, cu 6 pasageri: 6ore, 50min;
Paris – abu Dhabi, cu 6 pasageri: 6ore, 45min;
Oslo – Cairo, cu 8 pasageri: 4ore, 35min;
Moscova – Lisabona, cu 8 pasageri: 5ore, 10min;
St. Petersburg – Malaga, cu 8 pasageri: 4ore, 40min;

Zboruri directe cu Hawker900XP

Bucuresti – Dubai, cu 5 pasageri: 5ore, 10min;
Bucuresti – Londra, cu 6 pasageri: 3ore, 10min;
Bucuresti – Paris, cu 6 pasageri: 2ore, 50min;
Bucuresti – Moscova, cu 8 pasageri: 2ore, 20min;
Bucuresti – Addis Abbaba, cu 4 pasageri: 5ore, 50min;
Paris – Abu Dhabi, cu 3 pasageri: 4ore, 35min;
Oslo – Cairo, cu 5 pasageri: 4ore, 35min;
Moscova – Lisabona, cu 4 pasageri: 5ore, 10min;
St. Petersburg – Malaga, cu 6 pasageri: 4ore, 40min;

Piloti comandanti experimentati, cu pregatire profesionala deosebita asigura zboruri sigure si eficiente.

exclusive

Seafar Yachting Team

Va invitam sa descoperiti un mod deosebit de petrecere a timpului liber, intr-un mod activ si captivant, navigand impreuna spre departarii. In weekend sau in vacanța, te poți bucura de toate experiențele oferite de mare pe parcursul unei intregi zile de navigație având la dispoziție: Skipper-ul dedicat care asigură desfașurarea navigației in condiții optime, faciliteaza acțiunile la bordul bărcii și asigură confortul pasagerilor pe parcursul croazierei. Echipamente specifice pentru plaja, snorkeling și pescuit. Masa de prânz marinărească.

Programe Corporate

Programele de corporate contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea relațiilor inter-colegiale, oferind participanților în afară de relaxare și posibilitatea de a descoperi un hobby deosebit care îmbină eleganța și sportivitatea cu distracția pe mare: yachtingul.

 

Activitățile desfășurate în echipă vor spori atât încrederea în sine cât și încrederea în colegi. Cu siguranță, un astfel de program va fi apreciat și va armoniza relația dintre angajat și angajator.
Activitățile organizate de noi pe mare, la bordul bărcilor, sunt variate și se pot adapta în funcție de preferințele clienților. Ambarcațiunile noastre sunt moderne, sigure și bine echipate.
Ce vor învața participanții:

  • Cum să evalueze o situație și să acționeze sub presiune
  • Cum să lucreze in echipă, cu roluri si responsabilități
  • Cum să gestioneze resursele disponibile
  • Menținerea controlului prin adaptarea acțiunilor la situație
  • Cum să ințeleagă si să urmeze proceduri standard

PLUS: Sentimentul de a naviga pe un velier modern.

DSC_0283

Degustare de Vinuri

Degustarea incepe odata cu pregatirea sticlei, mai exact cu desfacerea capisonului de dop, care poate fi dotat cu un fir de detasare sau in absenta acestuia se utilizeaza cutitasul atasat la tirbuson. Dupa detasarea capisonului se sterge cu o laveta curata gatul sticlei pentru a evita patrunderea unor impuritati odata cu extragerea dopului. În calitate de oaspeți ai hotelului nostru beneficiați frecvent de degustari de vinuri marca InterVit, intr-un loc unde unde puteți admira imaginea feerică a Mării Negre.

 

DSC_0161

Herghelia Mangalia

În calitate de oaspeți ai hotelului nostru beneficiați frecvent de vizite la Herghelia Mangalia și aventuri în lumea echitației.

Rase si efective:
Rasa Pur Sânge Arab este cea mai veche rasa din lume contribuind la realizarea si îmbunãtãtirea majoritãtii raselor de cai existente. Este un cal cu temperament vioi, docil, cu aptitudini deosebite pentru curse de galop si andurantã. Este o rasa foarte rezistentã la conditiile de întretinere vitrege si la schimbãrile climatice.
Efectiv: armãsari pepinieri, iepe mamã, tineret în crestere, armãsari de montã publicã, sport si agrement.